Wat?

Art As Art is een ontmoetingsplaats voor kunstliefhebbers in de brede zin. Schilderijen, beeldhouwwerken, litho's, prenten, juwelen en curiosa : alles wat een emotie oproept heeft een plaats in deze omgeving.

Art as Art
Bert van den Auwelant Art as Art gallery

Waarom?

Art As Art is anders dan de gekende veilingsites zoals Catawiki of eBay.

Het is namelijk het initiatief van een aantal kunstliefhebbers – en verzamelaars die andere kunstminnende mensen de gelegenheid willen bieden aan uiterst scherpe prijzen kunst te verwerven.

De kunst die wordt aangeboden werd aangekocht door Art As Art bij verzamelaars na grondig overleg en studie van het object.

Aldus is er de garantie dat het om originele en waardevolle goederen gaat die voorheen door verzamelaars vanuit hun passie voor de kunst verworven werden. Tevens kan het verhaal rond die objecten veelal uit de eerste hand worden verteld.

Daarom gaat het bij Art As Art om gewaarborgd originele kunst die aan de scherpst mogelijke prijs wordt aangeboden.

 

Art as Art

Wie?

Art As Art richt zich tot verkopers die de nodige adelbrieven hebben als eerlijke en correcte verzamelaars en die de nodige informatie kunnen aanleveren.

Art As Art steekt de hand uit naar liefhebbers van kunst die op een unieke wijze de kans krijgen waardevolle kunst te verwerven.

Art as Art gallery Art as Art gallery

“ Ik zoek een vonk in een werk... een gevoelen.
Het moet me aanspreken. ”

- Bert van den Auwelant -

© 2024 - Bert van den Auwelant & Art as Art - all rights reserved
Algemene voorwaarden - Privacy verklaring


Website & Programming by nodefalcon.com